Hjem   Vores vurdering   Betingelser   Kontakt os
   
Start din vurdering her!

Med en vurdering af din brugtbil i hånden, er du altid i en god position til at handle brugtbil !

 ÅRGANG
 ANTAL KM.
 KAROSSERITYPE
 Gearkasse
 DIT MOBIL NR
 DIN E-MAIL
 JEG ER OVER 18 år og accepterer sidens betingelser!
 VURDER BILEN NU
Hvad indeholder en vurdering!
Markedet for brugte biler er jo en ren jungle, især hvis du ikke ved så meget om brugte biler! - Vi giver dig priser, tips og råd og vejledning ved køb eller salg af en brugt bil.
Certifikat på print Brugtbils guide
Køb/salgskontrakter SMS & Email
Bestillingen accepteres ved tryk på START
Svar via SMS og Email indenfor 24 timer.
Pris 399.00 kr. inkl. alle afgifter.
Bestilleren betaler via faktura på efterkrav.
Tjenesten tilbydes af Bil-pris.com
Kontakt: info@bil-pris.com
Vurderingen er en kraftpakke for dig, når du står og handler med din brugte bil!

Set ud fra et rent økonomisk synspunkt, vil det alltid kunne betale sig at handle brugtbil privat. Der vil i prisklassen 50 – 100.000 kr. ofte være min.10.000 kr. at spare på en brugt personbil!
Med vores vurdering, og dertil hørende dokumenter, vil du stå meget stærkere og med mere viden om køb og salg af brugtbil overfor en køber eller sælger af brugtbiler.

 
   

Vilkår & betingelser


Din vurdering påbegyndes, når du har udfyldt alle felter på første siden og har accepteret vores betingelser og trykker på START.

§1 Vurderingerne på denne webadresse udføres af European Car Corporation LLC.

§2 Kunden informeres indenfor 24 timer om køretøjes værdi via SMS og email.

§2 European Car Corporation LLC  har ingen juridisk ansvar ovenfor kunden udover at udføre vurderingen på denne webside. Al kontakt angående vurderinger henvises til email: info@bil-pris.com

§3 Leveringstider: SMS + certifikatet, og alle andre relevante dokumenter - ( leveres som PDF-fil'er via e-mail ) indenfor 24 timer. (gælder hverdage)
Vurderingscertifikat + printet tjekkliste, køb/salgs guide, køb/salgskontrakt med gennemtryk, i en mappe leveres via almindelig post indenfor 2-5 hverdage. Vi forbeholder os ret til afvigelser i dette, da der kan forekomme forsinkelser pga. af postens leveringstider, fejl i adresse information eller bortkommet post.

§4 Prisen, for en vurdering er 399,00 Kr. inkl. porto, pakning og alle afgifter. I prisen indgår SMS, e-mail, almindelig post, vurdering samt samtlige andre udgifter for vurderingen. Fakturaen udstedes på kredit, og skal betales senest 14 dage efter levering af vurderingen.

§5 Fortrydelsesret til vurderingen er påbegyndt! Afbestilling kan gøres her og kun fra denne afbestillings service, vi kan ikke modtage afbestillinger via sms eller email.

§6 Vores vurderinger forholder sig til det private brugtbils marked, og handler som gøres mellem privatpersoner. Brugtbilforhandlernes priser er ikke medregnet i vurderingerne.

§7 Force Majeure. bil-pris.com tager ikke ansvar for uforudsete hændelser som for eksempel  f.eks. forstyrrelser/nedbrud i mobilnettet, fejl i post levering, uro på brugtbils markedet som kan påvirke gældende markedsværdi etc.

§8 Vurderingen forudsætter at køretøjet er i normal stand i forhold til sin alder og har gennemgået syn indenfor det sidste år. Derudover forudsætter det at køb/salg af køretøjet sker mellem to/flere privatpersoner, dvs. at markedsprisen i den professionelle bilhandler branche - tages der ikke hensyn til.

§9 Bil-pris.com forbeholder sig retten til at afslå vurderinger som, pga. forhold (alder, unikt køretøj mm.), kan medføre at køretøjet ikke kan vurderes.

§10 Aftalen mellem bil-pris.com og kunden fuldføres ved at kunden godkender betingelserne - dette gøres ved at afkrydse, at man accepterer betingelserne og trykke på knappen "START". Afbestilling kan gøres ovenfor indtil vurderingen er påbegyndt. (se §10).


§11 Reklamation kan kun sendes skriftlig eller via emai,l og håndteres af bil-pris.com.

§12 Der er ikke fortrydelsesret i henhold til gældende love.

Uddrag fra DANSK LOVGIVNING stk 5.6- LOV 2000-12-21 nr 105:

---------

6.1.7. Aftaleindgåelsen bør være sådan indrettet, at forbrugeren skal arbejde sig gennem aftalevilkårene for at komme videre i aftaleindgåelsen, fx ved at ”scrolle” ned over vilkårene. Alternativt kan aftalevilkårene præsenteres via et link. Uanset fremgangsmåden skal forbrugeren aktivt acceptere aftalevilkårene, fx ved at klikke af i en boks. En sådan boks må ikke være udfyldt på forhånd.

-----------

Uddrag fra EU LOVGIVNING - Directive 97/7/EC:

------

" 3. Medmindre parterne har aftalt andet, kan forbrugeren ikke gøre den i stk. 1 fastsatte fortrydelsesret gældende i forbindelse med aftaler:

- om tjenesteydelser, hvor udførelsen er påbegyndt med forbrugerens samtykke inden udløbet af den i stk. 1 fastsatte frist på syv hverdage

- om levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, eller som på grund af deres beskaffenhed ikke kan tilbagesendes eller må antages at ville blive forringet eller forældet hurtigt "

------

§13 bil-pris.com har ikke ansvar for fejlagtige oplysninger som kan være indtastet af kunden. Vurderingen af køretøjet baseres på den opgivet information. En vurdering igangsættes normalt 15-30 minutter efter en bestilling er gjort.

§14 Alle tjenester sælges af European Car Corporation LLC eller en af vores autoriserede forhandlere. 

§15 Ingen skriftlig informastion om denne aftalen gives ud, foruden det som er angivet i disse paragraffer.

§16 Bestillerens information er beskyttet efter gældende EU regler for dataopbevarelse. Oplysningerne blir udelukkende brugt til markedsføring og nyhedbreve fra relaterede selskaber og partnere.

§17 European Car Corporation LLC er ikke ansvarlige for økonomi eller anden skade som denne tjenesten kan medføre for bestilleren.

TILBAGE TIL START


   
 
     
  Copyrighted© European Car Corporation LLC 2012 All Rights and Reserved